Projektjeink

CIB Bank Zrt.

CIB Bank Zrt.

A banki rendszereket oktató, animációs, narrációt tartalmazó, könnyen emészthető e-tananyagok kidolgozását és implementálását végeztük. Oktatótermi tréningek tréneri támogatását láttuk el.
FHB Ingatlan ZRt.

FHB Ingatlan ZRt.

A menedzsmentet támogató, interaktív, sok animációt és látványelemet tartalmazó digitális tananyagokat készítettünk.
Siemens

Siemens

A saját fejlesztésű LMS rendszert vezettünk be, és több, belső informatikai rendszert oktató e-learning tananyagot készítettünk el eredményesen.
Allianz Biztosító

Allianz Biztosító

Interaktív, termékeket oktató tananyagokat terveztünk és fejlesztettünk sikeresen.
Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Igényreszabott Excel és Word interaktív, animált e-learning tananyagokat fejlesztettünk ki.
Telenor Távközlési Zrt.

Telenor Távközlési Zrt.

Adatvédelmi és információbiztonsági témakörben több interaktív elemet és animációt tartalmazó tananyagcsomagot állítottunk elő több, mint 2000 felhasználó számára.
AEGON Magyarország Biztosító ZRt.

AEGON Magyarország Biztosító ZRt.

Oracle iLearning rendszert vezettünk be a 4000 fős szervezetben. Több, mint 80 digitális tananyagot fejlesztettünk, köztük több a játékosított, illetve élőszereplős-videós. Izgalmas befektetési gamifikációt is készítettünk kb. 1000 üzletkötő számára. Az Aegon e-learning támogatásáért éveken keresztül feleltünk.
Coop

Coop

Totara LMS alapú, az e-learning tanulást bolti dolgozók számára is lehetővé tévő, pofonegyszerűen használható mobil alkalmazást fejlesztettünk ki és vezettünk be. Az e-learning applikáció tabletes oktatás keretében használható. Több tucat modern digitális tananyagot is kifejlesztettünk kiskereskedelmi témakörben.
Főgáz

Főgáz

Saját fejlesztésű e-learning rendszer bevezetését és Office oktatóanyagok gyártását és szállítását végeztük.
Pénzügyi Szerveztek Állami Felügyelete

Pénzügyi Szerveztek Állami Felügyelete

Saját fejlesztésű e-learning rendszer bevezetését láttuk el, illetve a PSZÁF belső rendszereinek oktatását támogató 4 SCORM tananyagot készítettünk. Office tananyagokokat is szállítottunk.
FŐTÁV

FŐTÁV

Totara e-learning rendszert vezettünk be és integráltuk a belső rendszerekhez, majd hoszting alapú üzemeltetést végeztünk. Tananyagfejlesztő eszközök szállítottunk és a oktató tréningeket tartottunk a használatukra.
FreeSoft NyRt.

FreeSoft NyRt.

A FreeSoft által fejlesztett iratkezelési rendszereket oktató, animációs, narrált oktatóanyagokat állítottunk elő.
Generali

Generali

A Generali belső karrier utait grafikusan vizualizáló, a karrierfejlesztést motiváló és támogató rendszert fejlesztettünk és vezettünk be, a hozzá tartozó e-learning tananyaggal együtt.
Májbetegekért Alapítvány

Májbetegekért Alapítvány

A Hepatitis Register OEP által elfogadott rendszerének kifejlesztését és üzemeltetését láttuk el.
Miniszterelnökség

Miniszterelnökség

Saját fejlesztésű e-learning platform bevezetését hajtottuk végre, illetve Office oktatóanyagokat készítettünk.
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Interaktív, multimédiás e-learning tananyagot fejlesztettünk ki.
Hankook Tire Magyarország Kft.

Hankook Tire Magyarország Kft.

A több mint 3000, szellemi és fizikai munkatársat is magába foglaló szervezet részére Oracle iLearning rendszert vezettünk be, folyamatos támogatással. E-learning tananyagfejlesztésben tartottunk oktatásokat, továbbá digitális tananyagokat készítettünk minőségbiztosítási témakörben.
Magyar Telekom NyRt.

Magyar Telekom NyRt.

Játékos animációkat és interaktív elemeket tartalmazó PC Biztonsági kódex tananyagot dolgoztunk ki több, mint 5000 felhasználó számára.
GENEA Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

GENEA Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

Gamifikált, határokon átnyúló természetvédelmi célú portál kifejlesztését és hosztolását végeztük.
Getronics Magyarország Kft.

Getronics Magyarország Kft.

E-learning portált terveztünk és implementáltunk az SHBÖTT (Sajó-Hernádvölgyi és Bükkvidéki Önkormányzatok Terület- és Településfejlesztési Társulása) projekthez, valamint több online tananyagot is kifejlesztettünk.
UniCredit Bank ZRt.

UniCredit Bank ZRt.

2001-től a bank folyamatos támogatásáért felelünk. A HypoBank és Bank Austria fúzióját támogató, saját fejlesztésű e-learning rendszer bevezetését és 12 interaktív e-tananyag kifejlesztését láttuk el. Több, mint 1500 főre elektronikus vizsgáztatást biztosítottunk folyamatosan. 2016-tól a saját korábbi e-learning rendszerünket cseréltük le a korszerűbb Totara LMS-re. 2018-ban pedig frissítettük a Totara Learn rendszert, a legutóbbi verzió ugyanis a bank számára nélkülözhetetlen GDPR szabályoknak is megfelel
Budapesti Művelődési Központ

Budapesti Művelődési Központ

Az Oracle iLearning rendszer bevezetéséért és támogatásáért voltunk felelősek.
Nemzetgazdasági Minisztérium

Nemzetgazdasági Minisztérium

Office tananyagokat hoztunk létre, továbbá a saját fejlesztésű e-learning rendszerünket vezettük be.
Porsche Magyarország Kft.

Porsche Magyarország Kft.

Saját fejlesztésű e-learning platformot vezettünk be és igényreszabott, interaktív, narrált online tananyagot dolgoztunk ki mellé.
Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Vezetői információs rendszer és költségvetéstervezést támogató rendszer kifejlesztését és bevezetését hajtottuk végre.
Shell Corporation

Shell Corporation

A Shell vezetői kompetenciák fejlesztését támogató gamifikált rendszert hoztunk létre és globális szinten felhasznált Stakeholder Engagement interaktív tananyagot is készítettünk.
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem

Multimédiás, digitális tananyagokat dolgoztunk ki Honvédelmi Alapismeretek témakörben. A Moodle e-learning rendszer bevezetését is elláttuk. Vezetői információs rendszert, nyilvántartást támogató rendszert, illetve több egyéb, belső rendszert, portált is fejlesztettünk.
Corvinus Egyetem

Corvinus Egyetem

Saját fejlesztésű e-learning rendszer bevezetését és támogatását végeztük, valamint Office oktatási anyagokat állítottunk elő.
Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A Moodle oktatási rendszert vezettük be az oktatási központ számára.
Wizzair

Wizzair

Totara LMS rendszert vezettünk be 600 munkatárs számára, egy sikeres nemzetközi projekt keretében. Tananyagfejlesztő eszközöket is szállítottunk, tréningeket tartottunk a használatuk bemutatására. Online kurzusok összeállításában és megszervezésében folyamatosan közreműködtünk. Egy nemzetközi projekt keretében 2018-ban a Wizz Air összes, több mint 4 000 európai munkatársai számára kiterjesztettük a Totara Learn oktatási keretrendszert, felhő szolgáltatással.
Belügyminisztérium

Belügyminisztérium

Távoktatási projekt keretében az Okmányirodák számára saját fejlesztésű e-learning portált vizsgáztatási rendszerként való bevezetését és testreszabását hajtottunk végre. Több mint 3000 munkatárs tesztelése és vizsgáztatása történt meg eredményesen a rendszer segítségével.
K&H Bank NyRt.

K&H Bank NyRt.

Az Oracle iLearning online oktatási rendszerhez nyújtottunk támogatást, illetve több banki és belső informatikai rendszert oktató, képernyőanimációs e-learning tananyagot készítettünk.
UPC Magyarország Kft.

UPC Magyarország Kft.

Totara e-learning rendszer bevezetését és támogatását végeztük több, mint 3000 munkatárs számára. Tananyagfejlesztő eszközöket is szállítottunk és tréningeken kresztül megtanítottuk a használatukat. Egy tűzvédelmi tananyagcsomagot is kidolgoztunk.
AXA Biztosító

AXA Biztosító

14 tananyag modulból álló komplex, sok animációt tartalmazó oktatási anyagot készítettünk, biztosítási, befektetési és értékesítési témaköröben.
Országos Egészségbiztosítási Pénztár

Országos Egészségbiztosítási Pénztár

Az Oracle iLearning bevezetését, a HR és IT rendszerekhez való integrálását végeztük. Több, a gördülékeny bevezetést támogató e-tananyagot dolgoztunk ki.
Országos Mentőszolgálat

Országos Mentőszolgálat

Moodle online oktatási rendszer bevezetéséért és támogatásáért voltunk felelősek. Több, a mentésirányítást támogató, online SCORM tananyagot is kidolgoztunk.
Budapest airport

Budapest airport

Totara e-learning oktatási rendszer tervezését, testreszabását, implementálását és oktatását, valamint a korábbi LMS rendszer adatainak a migrálását hajtottuk végre. Animált e-tananyagokat készítettünk a SCORM szabvány alapján. A digitális oktatásban több mint 10 000, külső és belős munkatárs vesz részt
S&T

S&T

A nyílt forráskódú Totara e-learning keretrendszer testreszabását és bevezetését hajtottuk végre a költséghatékony online tréning lebonyolítás végett. Tananyagfejlesztő eszközt is szállítottunk, hogy a HR munkatársak önállóan elkészíthessék a szükséges multimádiás tartalmakat.
Bonafarm csoport

Bonafarm csoport

Digitális interaktív tananyagokat terveztünk és készítettünk a munkatársak továbbképzése céljából, melyek a vállalati oktatási rendszeren érhetők el.
Waberers

Waberers

Totara LMS oktatási portál telepítését és teljekörű bevezetését láttuk el, a szervezeten belüli tudásépítés céljából. Az elektronikus vizsgáztatás és képzésszervezés hatékonyságnövelését a HR osztály örömmel üdvözölte
CBA

CBA

E-learning platform testreszabását és bevezetését végeztük el, továbbá interaktív SCORM tananyagokat készítettünk az új belépők tréningjéhez és a meglévő munkatársak továbbképzéséhez, különböző kereskedelmi témákban. Az oktatás azóta tableten folyik, a fizikai dolgozók egyszerűsített belépést használnak
ADR Logistics

ADR Logistics

Totara e-learning szoftvert vezettünk be és könnyen emészthető e-learning tananyagot fejlesztettünk ki
Fina Vizes VB

Fina Vizes VB

Az eseményen részt vevő önkénteseket szervező portál fejlesztését koordináltuk. Teljesen a rendezvényre szabott és dizájnolt, játékosított platform tervezését és kivitelezését irányítottuk. A gamifikációs online felület segítségével a mintegy 12000 önkéntes interaktív feladatok elvégzése során sajátította el a legfontosabb tudnivalókat, pontokért és jutalmakért

Elérhetőség

Veloxnet Kft.

 

© 2018 Veloxnet Kft.

Search