A VeloxGenerátor egy platformfüggetlen, az adatbázishoz kapcsolódó webes alkalmazás-fejlesztéseket nagy hatékonysággal támogató, nyitott keretrendszer, amelynek fejlesztésekor vállalatunk szakemberei a következő főbb szempontokat tartották szem előtt:

  • legyen teljes mértékben platformfüggetlen megoldás,
  • bármilyen adatbázissal összefüggő webes alkalmazás-fejlesztést hatékonyan el lehessen vele végezni,
  • minden, az alkalmazással kapcsolatos jellemző legyen adatbázisban tárolva, és ezáltal legyen könnyen testreszabható, paraméterezhető,
  • nagy rugalmassággal rendelkező alkalmazás-fejlesztések alapja lehessen.

Az informatika piacon az alkalmazások egyre nagyobb hányada készül a földrajzi lehetőségek határait könnyedén leküzdő, egyszerű felhasználói oldallal létrehozható webes infrastruktúrával. A bankban, a postán, az ügyfélszolgálati irodán böngésző alapú programokat használnak.

Az alkalmazások kifejlesztésére fordítható idő és az alkalmazások élettartama a felgyorsultan változó világ miatt lerövidült. Nincs idő hosszú, elnyúló fejlesztésekre, és mivel az alkalmazások élettartama rövid, így a beléjük invesztált befektetéseknek is csak akkor van idejük megtérülni, ha azok alacsony szintűek.

A VeloxGenerátor termékünk ezen rendkívüli kihívásnak kíván megfelelni azzal, hogy a fejlesztésre fordított időt, és így a fejlesztés költségeit töredékére csökkenti. Az ügyfeleink ezáltal gyorsabban és olcsóbban jutnak nagyobb funkcionalitással rendelkező alkalmazásokhoz, a szakembereink pedig nem a weblapok tömegének előállításával, hanem az alkalmazás megfelelő megtervezésével és a más rendszerekkel történő együttműködés részleteinek a kidolgozásával foglalkozhatnak.