A Manager Dashboard bevezetése az alábbi lépések szerint szokott zajlani, de igény esetén az alábbiaktól el is térhetünk.

 

Általános igényfelmérés és árbecslés:

Mivel a Manager Dashboard bevezetésének díja alapvetően az elvégzett munkával mérhető, így fontos, hogy a díjak meghatározásánál felmérjük az elvárt vezetői igényeket. Ennek keretében elvégzünk egy előzetes felmérést, amelyben meghatározzuk a riportigényeket, feltérképezzük a háttér rendszereket. Ezek alapján a tervezésre egy fix árat, a megvalósításra egy becsült árat tudunk megadni.

Részletes igényfelmérés és tervezés:

Ennek keretében már részletesen felmérjük a vezetői igényeket és a háttér rendszereket. Megtervezzük a konkrét riportokat és az adatkocka sémákat. A megvalósíthatósági terveket a rendszerterv dokumentációjába foglaljuk, ami tartalmazza a  pontos árajánlatot is. A kidolgozás a rendszerterv és az árajánlat elfogadásával indul.

A rendszer kidolgozása, elkészítése:

A rendszerterv alapján telepítjük és kidolgozzuk a Manager Dashboard rendszert, és elkészítjük a szükséges adatbetöltéseket valamint riportokat.

Oktatás és támogatás:

Az átadáskor a felhasználók számára oktatást tartunk az elkészült rendszer használatához. A rendszer üzemeltetéséhez, használatához és továbbfejlesztéséhez támogatást biztosítunk.