Az oktatás menedzsment rendszer mellett az eLearning másik nélkülözhetetlen része az elektronikus tartalom, vagy eLearning tananyag.  Hiába rendelkezik a vállalat a legjobb oktatás menedzsment rendszerrel, ha a tanuláshoz szükséges tartalmak előállítására nem fordít elegendő gondot.

A Veloxnet leggyakrabban a vállalatok vagy intézmények egyedi igényei szerint elkészített tananyagokat szállít, de az alább felsorolt tananyagok kész formában állnak ügyfeleink rendelkezésére. A tananyagok tartalmát a témában nagy tapasztalattal rendelkező tréning partnercégünkkel fejlesztettük ki.

A tananyag során a DISC I. és II. tananyagokban tanult ismeretek tükrében arra világítunk rá, miként válik hasznunkra a megszerzett tudás a magán, ill. üzleti életünk során.

Bővebben...

A kommunikációs tananyag abban segít, hogy képesek legyünk magabiztos fellépésre, melynek során megfelelően tudod majd érteni és alkalmazni a nonverbális kommunikáció elemeit,

Bővebben...

Mindannyian folyamatosan változó mennyiségű stressznek vagyunk kitéve – mi is, Ön is, a munkatársai is, mégis általában kevés figyelmet fordítunk a stresszmentesítésre, stresszoldásra. 

Bővebben...

A tananyagból elsajátíthatók az értékesítés technika legfontosabb szabályai, a helyes és sikeres értékesítési módszerek technikái. 

Bővebben...

A haszonérvelés az értékesítéstechnika egyik igen fontos területe, amely megtanítja, hogy az adott terméket hogyan lehet bemutatni és értékesíteni.

Bővebben...

Az etikett protokoll fontos alapismeret mindazok számára, akik gyakori ügyfélkapcsolatokat bonyolítanak, például ügyfélszolgálati és értékesítési munkatársak esetében. 

Bővebben...