Az Oracle Corporation termékkínálatát vállalatirányítási, döntéstámogató, ügyfélkapcsolat-kezelő és különböző webes szoftverekkel bővítve mára a vállalati információs rendszerek világpiacának legnagyobb szállítójává vált, megtartva vezető pozícióját az adatbázis-piacon is. A vállalat ezt folyamatos újító tevékenységének köszönheti.

Az Oracle iLearning nagyvállalati szintű elektronikus oktatási keretrendszer, amely hatékony, jól kezelhető és felügyelhető, integrált és bővíthető elektronikus képzési megoldásokat kínál. Az Oracle iLearning segítségével a tanulók, az oktatók, a tartalomkészítők és az oktatásban érdekelt további felek, pl. vezetők együttműködését megkönnyítő tanulói közösségek hozhatók létre rugalmasan és rövid idő alatt. Az iLearning az oktatási keretrendszerek jellemző funkcionalitásán és lehetőségein felül (gondolva itt a tartalom kezelésére, az oktatási egységek közti feltételvezérelt haladásra, az oktatás lebonyolítására és nyilvántartására, valamint a tanulási folyamat követésére és adminisztrálására) hatékony megoldásokat kínál mind az elektronikus, mind a hagyományos, tantermi tanulás és a kapcsolódó adminisztráció folyamatainak támogatására is.

A Veloxnet Kft. abban a szerencsés helyzetben van, hogy az Oracle Magyarország alvállalkozójaként több Oracle iLearning bevezetési projektben és vállalati üzemeltetést támogató feladatban szakértőként részt vett. Köztük az Aegon Magyarország Oracle iLearning bevezetési projektjében a funkcionális konzultációt, arculati és funkcionális testreszabást és a paraméterezést is a Veloxnet Kft. végezte.