Az értékesítés támogatás keretében vállaljuk különböző képernyőméretű multimédialejátszók szállítását, telepítését, karbantartását és a hozzájuk szükséges ismeretterjesztő- vagy reklámfilmek elkészítését. Ha további információkat szeretne, tekintse meg a tevékenységünket bemutató DEMÓ anyagunkat.

Miért érdemes digipromótert használni?

A digipromóter egy olyan egyedülálló vásárlásösztönző eszköz, amelynek segítségével a szállító cég az áru közvetlen közelében hanggal és mozgóképpel támogatott üzenetet, információt juttathat el a vásárló felé.
A digipromóter esetén a készülék segítségével mérhetővé válik a vásárlói interaktivitás, amely megalapozott marketingdöntések meghozatalához ad hathatós segítséget.
A termék mellé elhelyezett hangos-mozgóképes digipromóter a nemzetközi gyakorlatban bizonyítottan egy nagyságrenddel nagyobb hatékonysággal ragadja meg a vásárló figyelmét, vonzza oda a tekintetét.

Vásárlásösztönzés a megfelelő időben a megfelelő helyen!

A hagyományosan polcról értékesítő és alapvetően túlkínálattal jellemezhető kereskedelemben a szállító egyik legnagyobb kihívása az, hogy a vásárlónak a megfelelő helyen és megfelelő időpontban tudjon a terméke megvásárlásához impulzusokat, jelzéseket adni.
Ezzel a készülékkel a szállító a vásárlót a termék közvetlen közelében és a vásárlás pillanatában képes megszólítani, vásárlásösztönző információkat biztosítani.

A „nagy eladótér – kevés eladó” problémája

A nagy eladótérrel rendelkező áruházak esetében gyakori jelenség, hogy az eladóktól a vásárlók nem kapják meg azokat az információkat, amelyek a vásárlási döntéshez nélkülözhetetlenek. Az eladók gyakran a vásárlók számára elérhetetlenek, mert túlterheltek, illetve a termékek specialitásai vagy a gyors termékváltási ciklusok miatt nincs meg a szakszerű tájékoztatáshoz szükséges termékismeretük.