A FŐTÁV 2012-ben elektronikus oktatási megoldás bevezetését tűzte ki célul, amelyre 2012 végén közbeszerzési eljárást írtak ki. A közbeszerzési eljárást a Magabiztos Kft. és a Veloxnet közös ajánlata nyerte el.  

Bővebben...

A Magyar Telekom NyRt. (akkor még MATÁV) a vállalati korszerű adatkezelési kultúra és adatbiztonság elsajátításához minden dolgozója számára kiadott egy nyomdai úton előállított kisméretű füzetet PC Biztonsági Kódex néven. A hatalmas nyomdai költségek ellenére a tapasztalatok azt mutatták, hogy a munkatársak nem sajátították el az ebben foglaltakat, mert az nagyon száraz formában ismertette a témát.

Bővebben...

Kép

A Hankook Tire Magyarország a közelmúltban indított el, egy átfogó oktatás tervezési programot, amelynek része az Oracle iLearning oktatásmenedzsment rendszer bevezetése is.

A Veloxnet Kft. a projektben az Else, mint oktatási tanácsadó és az Oracle Magyarország, mint a technológia szállító partnerekkel együttműködve az Oracle iLearning bevezetését végzi.

Bővebben...

Az Okmányiroda rendszert a Belügyminisztérium 1999-től kezdődően egy „nulláról kiinduló” nagyszabású beruházásként indította el. A teljesen új infrastruktúrával kiépített, országos méretű, több milliárd forintos költségvetésű, nagyszabású projekt alprojektjeként zajlott az Okmányirodák Távoktatási Projektje, amely keretében 3500 munkatárs számára kellett megtanítani a teljesen új hivatali feladatokat, a hozzájuk kapcsolódó informatikai rendszerek használatát, és a működés jogi hátterét.

Az elektronikus oktatási projekthez az oktatásmenedzsment rendszert a Veloxnet Kft. fejlesztette ki, amely az elektronikus oktatási tranzakciókat, az önellenőrző tesztsorokat, és a helyi vizsgáztatásokat kiszolgálta. A rendszer bevezetésének projektvezetését, továbbá a projekt monitorozási, support és egyéb támogatást is a Veloxnet Kft. végezte a SZÁMALK Informatika Rt. alvállalkozójaként.

Bővebben...

Az Inter-Európa Bank 2005-ben készíttette el első e-learninges oktatóanyagát az Egységes Front Office rendszer (ún. EFO) bevezetése kapcsán. A szoftveroktató tananyag pozitív fogadtatása és a rendszer bevezetésében, elfogadtatásában játszott kulcsfontosságú szerepe nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy az e-learning mára beépült a bank oktatási módszertanába.

Bővebben...

Az AEGON Magyarország Általános Biztosító ZRt. 2005 nyarán indította el a teljes szervezet oktatási stratégiáját átalakító eLearning bevezetési projektjét. A nagyszabású projekt végére, azaz már 2006 tavaszára a hagyományos tantermi oktatás helyébe az e-learning lépett, és a vállalat addigi oktatástámogató rendszereit is új rendszer váltotta fel. A biztosító értékesítési hálózatának teljes oktatása eLearning alapokra helyeződött.

Az eLearning projekt két fő ágon futott. Az egyik az eLearning rendszer tartalmi hátterét biztosító tananyag fejlesztési projekt, a másik az Oracle iLearning oktatásmenedzsment rendszer bevezetési projektje volt. A Veloxnet Kft. mindkét projektben jelentős szerepet töltött be. A tartalomfejlesztési projektben a tananyagok kifejlesztését végezte, míg az Oracle iLearning bevezetési projektjében az Oracle Magyarország alvállalkozójaként funkcionális konzultációt és szakértői támogatást biztosított.

Bővebben...